Kqyreni se me çfarë kerri leviz tash Floyd Mayweather

1-Floyd

Ai asht sportisti ma i pasun në botë dhe këtë e ekspozon vazhdimisht.

Këtë herë, boksieri i tërhequn, Floyd Mayweather u fotografu tue u largu nga nji klub nate në Holliwood me nji kerr që kushton 4.8 milionë dollarë.

Bahet fjalë për nji kerr Koenigsegg CCXR Trevita.

Ky asht i vetmi kerr i këtij modeli që gjendet në SHBA.

Në fillim të këtij mueji, sportisti që thotë se asht tërheq nga boksi, deklaroi se fiton nji shumë me shtatë shifra në muej pa lëviz gishtin.

 

 

 

 

They say “Life Is What You Make It” and to that, I’ll agree wholeheartedly! As I sit here acknowledging how blessed I am to be retired a year shy of my 40th birthday, it’s nearly impossible to say that I am not living the “American Dream”. Without my usual six-pack or muscle tone in sight, I can sit back and get the last laugh, knowing that I put in the “Hard Work & Dedication” to be 49-0. I’m blessed to wake up every morning, certain that my bank accounts are growing. Making 7 figures monthly without moving a finger, just further proves that I’ve made brilliant investments and decisions that allow me to walk away from the ring, comfortably. I’m proud to be a King. Video credit: @greg_larosa_tmt www.themoneyteam.com

A video posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Shperndaje në: