Kqyreni video clip’in e fundit te Coldplay qe po nxite kritika!

Chris-Martin-670763

Video clip’i  ma i ri i Coldplay – Up & UP – nga albumi “A Head Full of Dreams”, qe u botue ne Dhetorin e shkuem dhe u shite ne mbi 3.5 milion kopje, asht shume i çuditshem dhe po nxite kritika.

Regjisore te clip’it jane Vania Heymann dhe Gal Muggia qe me nji montazhe surealiste prekin temat e sotme. Kqyreni!