Kqyrne klipin e ri të Asgjë Sikur Dielli

Bendi “Asgjë Sikur Dielli”, kanë ba publikimin e kangës “Disident”, së cilës i asht realizue edhe videoklipi me version të kamerës Go Pro.

Producent i kangës asht Alban Nimani dhe regjisor i videoklipit, Fatos Berisha.