Kqyrni fotot e fotografit shqiptar në National Geographic

National Geographic ka publikue fotot e fotografit të njoftun dhe profesionist shqiptar, Florian Zerja.

Aty janë renditë disa fotografi të realizueme prej tij gjatë vitit 2016, në momente prekesë, të veçanta e me mesazhe të forta.

Këtu mundeni me i pa fotot e tij.

unnamed-4-1024x683