Kqyrni mjekrat pjesmarrëse në Kampionatin Botnor të Mustaqeve

Burra me “super mjekra” nga e gjithë bota u bashkuen dje në Gjermani, për me i kallxue modelet e tyne ekstravagante në Kampionatin Botnor të Mjekrës dhe Mustaqeve.

 

Kompeticioni që u zhvillue në Shoemberg, tërhoqi ma shumë se 300 pjesëmarrës.

 

Ky kampionat, që për herë të parë asht zhvillue në vitin 1990, ndërron vendin mikpritës çdo vit.

 

mjekra mjekra1 mjekra3 mjekra4