Krahasone Trump me Mussolinin

Motoja e Benito Mussolinit e postueme nga Trump në Twitter: “Ma mirë nji ditë si luan se sa 100 ditë si dele”, nuk asht e vetmja lidhje mes tyne.

Pas Tweet’it në rrjetet sociale asht postue nji video, ku shfaqen Mussolini dhe Trump me gjeste të ngjashme.

Mimika e ftyrës, në disa raste, asht pothuejse e njajta.

 

Shperndaje në: