Krejt sytë kah Barack e Malia Obama, n’udhëtimin e tyne 3 ditore

AFP_9G4CB

Malia Obama e fillon kolegjin në Vjeshtë, e për këtë arsye Presidenti Barack Obama, po kalon sa ma shumë kohë që mundet me bijën e tij.

N’udhëtimin 3 ditor në Chikago, Los Angeles dhe San Francisko, ata u pane bashkë, e të tjerët dukej sikur i shikonin me lakmi.

Ata cilësohet si “miqtë ma t’mirë”.

 

barack
barack1

barack2