Ku gabojne mashkujt ne seks? Çka thone porno-divat

Ka shume kritika te femnave ndaj vetknaqesise dhe egoizmit te mashkujve gjate seksit.

Qe çka thone disa nga porno-divat, ku gabojne mashkujt kryesisht.