Djemte e Vjoses dhe Artan Bakia te ftuemit e Kastro Zizos (emisioni i plote)

rrokum night 9

Ne emisionin e nande te Rrokum Night me Kastro Zizo, te ftuem jane reprezentuesit e denj te kanges se jugut te Shqipnise, Djemte e Vjoses, si dhe reprezentuesi i famshem i kanges popullore gjakovare – Artan Bakia.

 

Reprizat: E Shtune ne oren 23:00h, dhe e Dielll, ne oren 23:

Shperndaje në: