Kur e sfidon vdekjen deri në milimetrat e fundit!

ciklistet

Çiklistë të pasionuem, që sfidojnë edhe vdekjen.

Çiklistët në videon e maposhtme pedalojnë në buzë të shkambijve të luginës Moab, Utah, pa pas frigë.

Pamvarësisht se nga humnera 120 metra i ndajnë vetëm disa centimetra, ata janë vënë në garë dhe pedalimin e rrezikshëm e kanë dokumentue me anë të videos së maposhtme.

 

Shperndaje në: