Kur i humbë ndjenjat gjatë paradës

Nji ushtar ka humbë ndjenjat gjatë paradës në nder të 300 vjetorit të krijimit të regjimentit “Light Dragoons”.

Momenti fatkeq i ushtarit britanik nuk i ka pshtue aparatave fotografikë të gazetarëve, por edhe personave të tjerë të pranishëm, tue u përhapë me shpejtësi në rrjetet sociale.

Regjimenti i Kalorësisë së Ushtrisë Britanike po marshonte me kuaj dhe tanke në Garnizonin e Catterick, kur ushtari ka ra pa ndjenja

Shperndaje në: