Kur liderat e botës deshen nga politika dhe dalin 100% cullak! (foto +18)

Jemi mësue me i pa  me kostume të shtrejta dhe me krevata tue zbatue me perpikmëni protokollin e shtetit.

Ata janë drejtuesit e botës dhe fati i së ardhmes asht në dorën e tyne.

Por ajo që nuk jemi mësue ma përpara asht me i pa cullak.

Natyrisht që këto janë photoshop apo karikatura të ndryshme me grimca humori…përveç asaj të Angela Merkelit.

 

2-liderat

 

3-hillary

 

4-trump

 

5-obama

 

7-cullak

 

8-cuallka

 

9-cullak

 

10-clintaa