Kur profesoresha jep mesim pa veshje te mbrendshme. Kqyreni!

Kjo asht nji kamere e msheft me te cilen regjistrohet reagimi i studentëve kur e shohin profesoreshen pa te mbrendshme në mësim.
Reagimi i tyne asht krejt i natyrshëm, i fërkojnë duert, filmojnë me mobila dhe…