Ky asht diamanti ma i shtrejte i shekullit

E quejtun si nji nga gjetjet ma të shkëlqyeme të shekullit, “Sotheby” asht tue ofrue nji diamant 1.109 karat. Diamanti ka me u shfaq në nji ankand të pamvarun në Londër me 29 Qershor.

Ky ankand pohoi se ka me qene diamanti ma i çmuem dhe karati ma i naltë i zbuluem ndonjiherë përgjatë nji shekulli.

Ky diamant mban emnin “Lesedi la Rona”, dhe mendohet me kushtue 70 milionë dollarë.

Asht i madh sa nji top tenisi dhe rreth 2.5-3 vjeçare.

 

diamanti

Shperndaje në: