Ky asht fustani i nusnisë ma i pëlqyem nga të gjithë

Kur preferencat dhe shijet personale janë të shumta asht vështirë me veçue diçka për me cilësue si ma të veçantin e kohës, aq ma pak kur bahet fjalë për fustanin e nusnisë.

Megjithatë, fustani i publikuem në shtëpia e modës Grace Loves Lace në Australi, doket së asht ma i preferuemi nga të gjithë.

Ky fustan që në pamje të parë doket si diçka shumë i thjeshtë, ka marrë mbi 2.5 milionë pëlqime dhe gjithashtu asht ndër fustanet ma të kërkueme të nusnisë.

gallery-1471130629-gll-hollie-20-25-1067x1600-700x841 gallery-1471131129-gll-hollie-20-88-1067x1600

gallery-1471130059-gll-hollie-20-12-1067x1600 gallery-1471130179-gll-hollie-20-16-1067x1600

Shperndaje në: