Kalendari ma seksi për 2017, kjo asht bukuroshja qe kushton10 euro! (+18)

Në nji studim të para pak muejve Kelly Brook u cilësue si femna me format ma perfekte në botë.

Dhe natyrisht që ajo di si me shfrytëzue famën.

Kelly ka nxjerrë kalendarin e saj për vitin 2017.

Ai kushton 10 euro, por përmbajtja e tij ja vlen për çdo qindarkë të shpenzueme.

 

1-kalendariiii