Ky asht kcimi ma sensual që keni pa ndonjiherë (video)

Vallëzimi, pa dyshim asht pjesa ma me randësi e argëtimit.

Vallëzimi asht gjithmonë në trend dhe pak ka randësi qysh bahet, me randësi asht me i ba disa lëvizje të koordinueme bukur dhe me e ndje ritmin e muzikës.

Por, Kizomba asht nji lloj vallëzimi i ri – që po cilësohet si vallëzimi ma sensual në botë. Karakterizohet me lëvizje të lehta dhe të ngadalshme të trupit.