Ky asht njeriu që ka forcë ma te madhe se 2 kuaj!

Nji njeri i fuqishëm u ba atraksion në Rusi mbasi ai deshmoi se ka forcë tërheqëse më të madhe sesa dy kuaj.

Elbrus, 41 vjet, arriti me i mposhtë dy kuaj të medhaj, tue i tërheq ata të dy në drejtim të tij në të njajtën kohë.

“E di që njerëzit e fuqishëm rusë kanë qenë në gjendje ta bajnë këtë para ma shumë se 100 vjetëve, megjithatë unë jam i vetmi që mund ta bajë këtë sot”, tha ai.

“Jam përgadit dhe kam trajnu trupin tim për katër muej me radhë për t’arritë këtë nivel të forcës”, shton ai.