Ky asht nji fëmi i rrallë!

Nji sy t’kaltër dhe nji t’zi, ndërsa në mes të flokëve të zeza, nji tufë të bardhë.

Ky djalë asht padyshim unik.

Kjo foto asht realizue nga fotografi profesionist, Shahidul Islam Sahel dhe menjiherë ka tërhekë vëmendjen e miliona njerëzve.

Në faqen e tij zyrtare, fotografi nga Bangladeshi shkruen se ky djalë vjen nga nji familje, që pamjen e tij unike e ka në gen.

Babai i tij, ashtu sikurse edhe vëllai, ndajnë të njajtit sy.

Saleh shprehet se po punohet për me realizue nji dokumentar për historinë e kësaj familje.

Shperndaje në: