Ky asht pozicioni ma i mirë i seksit, kënaqësia e garantueme për të dy (foto +18)

Pozicioni ma i mirë seksual për kënaqësinë e ndërsjelltë midis çifteve asht zbulue…

Shumë pozicione munden me qenë të kënaqshme vetëm për njanin nga partnerët, por tashma ekspertët thojnë se ‘Doggy Style’ asht ai i duhuni për të dy.

Nji studim i ri i kryem nga Dr Ed, i cili mori në pyetje 2000 njerëz nga SHBA dhe Britania e Madhe lidhun me sjelljet e tyne në dhomën e gjumit, zbuloi se 35 për qind e njerëzve thanë se “Doggy Style” ishte pozicioni ma i nxehtë. Në vendet e dyta dhe të treta ishin “Misionari”, pozicion i cili ju pëlqente ma së shumti grave, dhe “Çika mbi”.

Studiuesit shtuen: “Seksi dhe preferencat seksuale nuk janë të njajta për burrat dhe gratë. Kënaqësia mundet me ndryshue në mënyrë të konsiderueshme bazue në pozicionin dhe kush e ka kontrollin. Kjo u pohue nga 2000 njerëz që na anketuem. Të dyja gjinitë ranë dakord se “Doggy Style” ishte pozicioni i tyne ma i preferuem. Ky pozicion lejon penetrim ma të thellë, që don me thanë nji shans ma shumë me arritë në pikë G”. /Panorama/