Ky asht seti i femnave cullak qe ka me ju befasue! (+18)

Ajo asht nji nga fotografet ma të njohuna në botë dhe ka nji këshillë për të gjithë: Dilni sa më shumë lakuriq.

“Kur zhvishem, kam ndjesinë se jam vërtet e lirë,” thotë Caroline Mackintosh.

“Jam e lirë nga pritshmënitë që kanë njerëzit tek unë”.

Së fundmi ajo ka realizue nji set me foto femnash të zhveshuna në ujë, të titulluemm “In The Murmur”.

Rrjeti po diskuton shumë për këto foto.

“Njerëzit e kanë problem që të zhvishen, për shkak se kjo lidhet shpesh me seksin. Më janë dasht tre vjet për me realizue këtë set fotosh. U desh ca kohë që mikeshat e mia të zhvishen për fotot. Shumë prej tyne më kanë thanë më pas: Tashmë kam ndjesinë që kam lind perseri. Nga natyra”.

 

2-femant

 

3-femant

 

4-femnta

 

5-femnat

 

6-femnat

 

7-femnat

 

8-femnat

 

9-femant

 

10-femnat

Shperndaje në: