Ky harem sulltani në Tiranë asht i paimagjinueshëm, tym, çika…

Shishe, tym, çika që bajnë haremin.

Doket sikur jemi n’oborrin e ndonji sulltani, por pamjet mbërrijnë nga Tirana.

Çikat e bukura dhe valltaret kanë pozuenë këtë klub nate, gjatë nji feste që kanë kalue së fundi.

Shperndaje në: