Ky set me foto cullak i Demi Rose ka me ju ‘shkundë’ (foto +18)

Demi Rose

Demi Rose me këtë dukje mundet me i ba xheloze miliona gra në botë.

Secili mashkull që ka sy dhe ndjenja kishte m’u “ngushtue” nga dukja e kësaj bukurosheje.

 

Madje kur fotot e saj janë provokuese, edhe tejkalimi i kësaj situate duket ma i vështirë.

Demi shfaqet tejet atraktive nga Ibiza, tue i ba burrat pranë grave me heshtë si “miza”.