Pse ky shtrengim duersh ka me u mbajt mend!

1-dora

Ditët e fundit, princi William i Anglisë dhe bashkëshortja e tij zhvilluen nji vizitë në Indi.
Mediat britanike publikuen shumë foto nga aktivitetet e çiftit mbretnor dhe takimet e zyrtarët e naltë të shtetit indian.

Por disa prej këtyne fotove do të mbeten gjatë në mendjen e lexuesve, ndërsa momenti me shumë gjasa do të kujtohet shpesh edhe nga vetë princi.

Ai asht momenti i shtrëngimit të duerve me kryeministrin, indian Narendra Modi.

Ky i fundit ia ka shtrëngu aq fort dorën princit të Anglisë, sa i ka lanë sheja.

Fotot e dorës së princit William po bajnë xhiron e botës përmes rrjeteve sociale.

 

2-dora

 

3-dora

 

4-dora

Shperndaje në: