Leni pak politikën dhe kënaqni sytë me fotot e kësaj bombe

Atë me shumë gjasë nuk e njihni, por ajo asht nji modele mjaft e popullarizueme n’Instagram.

Constance Nunes ndiqet nga gati 100 mijë njerëz në llogarinë e saj në rrjetin social.

Shperndaje në: