Lidhet me nji djalë 20 vjet ma t’ri, miqtë e Facebook zbulojnë se…

Caroline Betteridge, nji grue 42 vjeçe, mbas divorcit me të shoqin asht përfshi në nji marrëdhanie të re me nji djalë pothuejse 20 vjet ma të vogël. Pamvarësisht se e kishte llogaritë reagimin e shumë njerëzve në lidhje me raportin e saj, Caroline asht përballë me diçka krejt të paparashikueme.

Mbasi ka postue në “Facebook” fotot me të dashunin e ri, 23-vjeçarin Andy Lamb, miqtë e saj kanë vnue në dokje ngjashmëninë e madhe të djaloshit me njanin prej të’bijve të grues.

Të dy me flokë gështaje dhe me syze.

Djali i saj, Alex, i cili ngjan shumë me të dashunin, thotë se dëshiron me nanën të lumtun dhe nuk ka asnji problem me moshën e partnerit të saj.

Shperndaje në: