Luana shpërthen me gjoksin bombastik, ka me ju lanë pa mend (foto/video)

Gjoksi, duket se asht arma e saj ma e fortë me tërheqë vëmendjen.

E sa herë i vjen rasti, prezemtuesja dhe kangëtarja, Luana Vjollca, e ekspozon atë, në masë të madhe

💜

A post shared by Luana Vjollca (@luanavjollca) on

Kaq shume e lumtur!

A post shared by Luana Vjollca (@luanavjollca) on

Appreciate all the love 💜

A post shared by Luana Vjollca (@luanavjollca) on