Lucy ngrit nalt temperaturat (+16)

Lucy Mecklenburgh dokej vërtet si nji çikë katalogu me trupin e saj të hollë dhe të skalitun në nji pllazh të Mallorca në Spanjë.

Ish-protagonistja e emisionit TOWIE u dok fenomenale me bikinin e kuq.