Lucy të len thjesht pa fjalë!

Ajo asht nji fanatike e fitnessit, e cila ka nji website të vetin për shnetën dhe palestrën.

Lucy Mecklenburgh ka dhurue nji shfaqje fenomenale sot me bikini.

Tue marrë rreze dielli në nji bazen në Mallorca, 24-vjeçarja i ka lanë të gjithë pa mend me trupin e saj.

lu1 lu5 lu6 lu8 lu9