Madonna kur e takoi Riten e detyroi me i ra n’gjujë!

Rita Ora ka shokue me rrefimin e saj për njohjen e parë me Madonna’n.

Kangëtarja shqiptare ka tregu se kur janë taku për herë të parë me Madonna’n ajo i ka kerkue Ritës të gjunjëzohet dhe më pas kanë fillue të bisedonin.

Megjithatë shqiptarja e justifikon këtë sjellje të “Mbretneshës së Pop’it”, mbasi simbas saj “ajo asht Madonna dhe mund të bajë çfarë t’i teket”.

Artistet për herë të parë janë taku para tre viteve në nji event në Londër.

Shperndaje në: