Mariah Carey e mahnitshme në fotografite për “The Sunday Times Style”

Mariah Carey, asht kangëtarja me nji nga zanat ma të mirë në tanë globin.

Edhe pse për nji kohë të gjatë ajo nuk e ka publikue ndonji kangë të re, Carey po qëndron në fokusin e mediave përmes fotosesioneve profesionale dhe fotografive në revistat e njohuna botnore.

Së fundmi, Carey ka pozue për “The Sunday Times Style”.

 

mariah mariah1 mariah3

Shperndaje në: