Marina Fara e tepron, foto provokuese pa të mbrendshme

Çika e Eli Farës vazhdon të provokojë më fotot që poston në Instagram. Të shumtë janë njerëzit që e ndjekin në Internet dhe tue pa fotot e saj nuk kanë faj.

Nëse i hidhni nji sy profilit të Marina Farës, keni me pa se pjesa ma e madhe e fotove janë provokuese, dikund nxjerr gjoksin, dikund kambët, por së fundi ajo e ka teprue.

marina1-1 marina2-1 marina4

Shperndaje në: