Matematikani seksi bahet model i Armani’t

Nji mësues matematike, që u ba i famshëm në botë mbasi studentët e tij i postonin fotot online, tashma asht model për kompaninë Armani.

Pietro Boselli, italiani 27-vjeçar, shkaktoi kaq shumë befasi mes studentëve të tij në ‘University College’ në Londër.

Ai asht nga qyteti i Negrarit n’Itali.

Mbasi u ba i famshëm, ai hyni në konkursin e mesuesit ma seksi në botë dhe fitoi.

Boselli ka nji doktoraturë të fituem n’University College London.

Ai thotë se pamvarësisht kësaj, po përpiqet që fama të mos i damtojë karrierën akademike.