Mbasi të kqyrni këtë video nuk keni me hangër ma kurrë sallam

Kjo video tregon ma së miri se si bahet sallami. Në makinerinë që grin mishin, punëtori fut copa proshute, copa mishi, copa dhjami, krahë pule me gjithë kocka dhe në fund, si “qershia mbi tortë” futen edhe këmbët e pulës.

A e kuptoni se me çfarë po ushqehemi? A e kuptoni se nga vijnë tanë këto sëmundje? Ndoshta disa prej jush i kishin pa pamje të tilla, ndoshta disa të tjerë kishin dëgjue, por i sigurt asht fakti se, askush nuk mundet me hangër ma sallam pa e kujtue këtë video.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F2vzyzZWzNU

Shperndaje në: