Mbrenda 10 vjetësh gratë kanë me ba ma shumë seks me robotët se me njerëzit!

Gratë kanë me i lanë partnerët njerëzorë për robotët mbrenda ma pak se 10 vjetësh mbasi trendi i seksit me objektet jo-humane po vjen tue u rritë.

Futurologjisti Dr Ian Pearson ka përpunu nji raport lidhun me seksin në t’ardhmen dhe simbas tij shkuemja e grave në shtrat me robotët do të jetë po aq e zakontë për gratë sa asht me pa pornografi sot.

Seksi me robotët nuk asht diçka e re dhe tashma ka mjaft partnerë mekanikë në qarkullim.

Video e shëprndame nga Super Deluxe, tregon prodhimin e kukullave të seksit dhe hodhi dritë mbi standardet e reja të lodrave të seksit.

Ma poshtë disa ilustrime nga ajo që pritet me ndodhë në t’ardhmen.

 

2-robotet2-

 

robot

Shperndaje në: