Mbrenda botës së body-building, qe trupat e tyne të jashtëzakonshëm!

Ata kanë kalue orë të shumta në palestër për me i skalit trupat e tyne të jashtëzakonshëm.

Dhe tash këta kulturistë amatorë kanë shfaq rezultate e arrituna me rastin e Solent City Bodybuilding Championships në Gosport, Hampshire, që zhvillohet çdo vit.

Konkurruesit të moshës nga 20 deri në 70 vjet morën pjesë në disa kategori, përfshi edhe Miss Bikini.

Shihni ma poshtë fotot e tyne.

 

2-body

 

3-body

 

4-body

 

5-body

 

6-body

 

8-body

Shperndaje në: