Mbrenda shpisë së re të Jennifer Lopez (Fotot)

Jennifer Lopez sapo ka ble nji shpi të re në Los Angeles, ndoshta nji nga banesat ma mahnitëse në ate vend.

Shpia asht projektue nga arkitekti i famshëm Samuel Marksit në vitin 1954. Prona ndryshoi kur aktorja Sela Ward dhe bashkëshorti i saj sipërmarrës, Howard Sherman, banë disa ndërhymje.

9CsXqKTl

e8oxCr1l

MNfUbNml

tPdK03Tl

TuKI0Dxl

YegbpZPl