Melissa, çika që ta ndalë frymën!

Melissa Giraldo asht nji modele kolumbiane e lindun në Medellin.

Linja perfekte dhe nji karriere e suksesshme në botën e modës.

Melissa-Giraldo melissa-giraldo-311 Melissa-Giraldo-Wallpapers-HD

maxresdefault

nota-ok1