Merr vëmendjen e tanë shqiptarëve, tifozja e dy kombëtareve

Ndeshjet Shqipni-Maqedoni dhe Kosovë-Finlandë kanë marrë vëmendjen e tanëve mbramë ende pa nisë.

Asht Marina Vjollca  që ka zgjedhë m’i përkrah të dyja ekipet njizani e veshun me nji fustan të kuq e shumë seksi.

Shpresoj ta nisim me kembe te mbare! Fitore Shqiperia & Kosova!#kuqEZi’, janë fjalët e çikës nga Shqipnia, “nuse” Kosove.

14141616_1176253502438044_8363210085082652727_n