Mësoni 4 ushqimet që jau rritin dëshirën për seks (foto +18)

Banane;
Bananet përmbajnë enzimën bromelain që mundet me rritë epshin te disa njerëz. Vitamina B dhe kaliumi gjithashtu ndihmojnë në ngritjen e niveleve të energjisë.

Çokollada;
Çokollada përmban theobromine dhe phenylethylamine, enzima që i bajnë burrat dhe gratë të ndjehen të dashunuem. Çokollada shumë e zezë përmban antioksidantë që ndihmojnë në qarkullimin e gjakut dhe ndihmojnë sistemin imunitar.

Hudra;
Hudha përmban nji përbamës të quejtun alicin, i cili asht i njoftun për me rritë rrjedhjen e gjakut në trup, veçanërisht në organet seksuale.

Frutat e thata;
Shumica e varieteteve të frutave të thata janë të pasuna me L-Arginine, i cili përmirëson funksionet seksuale te mashkujt. Ato ndihmojnë me qarkullimin e gjakut, rritin nivelet e energjisë dhe stimulojnë dëshirat seksuale.

Shperndaje në: