Klasi i Michelle në darkën e shtrueme për kryeministrin kanadez!

Zoja e Parë e Amerikës arrinë të marrë vëmendjen edhe nji herë.

Michelle Obama asht vetëm edhe pak kohë ‘Zojë e Parë’ në SHBA dhe ajo po e përfundon ‘mandatin’ ashtu si e ka fillu, me shumë stil e klas.

Në darkën e shtrueme për nder t’ardhjes së kryeministrit nga Kanadaja, Michelle asht shfaq në nji fustan të bukur të Jason Wu, me detaje me lule.

 

 

Shperndaje në: