Miliarderi kinez ofron 180 milionë dollarë për atë që martohet me çikën e tij, këto janë kushtet (foto)

Miliarderi kinez Cecil Chao, ofron shumën marramendëse të 180 milionëve dollarë për çdo mashkull që kishte me u martue me çikën e tij. Por, vetëm se ka nji problem të vogël, çika e miliarderit pëlqen femnat dhe jo mashkujt.

34 vjeçarja Gigi Chao asht nji lesbike që pret që baba i saj me pranue këtë fakt, ndërsa shpreson që ai me u ndalë së tentuemii për me ja ndërrue asaj orientimin seksual.

Por, ndërkohë çika e ka gjetë ‘burrin’ e jetës, dhe ajo asht Sean Eve. Sean dhe Gigi janë së bashku prej 9 vjetesh dhe janë me të vërtetë të lumtuna.

Hong-Kongu nuk i njeh martesat e të njajtit seks dhe deri në vitin 1991 homoseksualiteti konsiderohej krim.

140211062400-gigi-chao-story-top1480607908