Militantët e ISIS, qe çka kanë ba me gazela!

isis

Militantët e ISIS, kanë drogu dhe rrëmbye ma shumë si 7.000 gazela nga nji rezervë e natyrës pranë qytetit irakian Al-Rutbah.
Ekstremistët kanë drogu puset me ujë pranë qytetit, ku specie të panumërta të kafshëve të egra qe jetojnë, shkruen The Sun.
Kafshët ma të mëdha që pinin ujë ka të ngjarë të ketë ranë pa ndjenja, por specie të vogla mendohet të jenë vra.
Ndërsa gazelat ishin perkohësisht të pajeta, militantët kanë marrë kafshët me makina dhe kamionë dhe më pas kanë kalue kufinin sirian.

Shperndaje në: