Miranda shkëlqen në Malibu

E bukura Miranda Kerr asht pa e thjesht, por shume seksi ne bikini te zeza ne pllazhet e Malibu.

Ajo u fotgrafue, derisa dokej shume ne forme dhe e keshun.

65682a54fe4d9e9938c3e2fe2524e0f6 c9ad6946876a409f9a7bfec336cfbf72

3a93faeae870df30bbc33808a4ee18a9

14ee2e8db9419aafb047c69bd8be0720

 

Shperndaje në: