Miss BumBum, imazhi i ri superseksi i Botnorit 2018 (foto +16)

Federata Ruse e Futbollit i ka ba nji ftesë për me promovue maskotën e “Botnorit 2018” dhe Miss Bum Bum nuk asht mendue dy herë.

“Zabivaka” quhet maskota ujk e garës botnore dhe braziliania Suzy Cortez ka me udhëtue drejt Rusisë për me dhurue disa poza provokuese.