Misse si Mis fotomodele

misse beqiri

Bukuroshja shqiptare që jeton dhe vepron në Suedi, Misse Beqiri, asht ba emen ne boten e modelizmit.

Ajo asht e martueme me portierin e Manchester United dhe ka nji djal. Por ne fotgrafite e saj nuk ka asnji shej. Sot Misse Beqiri asht nji nga femnat e famshme ne Skandinavi.

mise3

mise2

Shperndaje në: