Modelja 60 vjeçare fotosesion për senzibilizim ndaj hiper-seksualizmit femnor

Modelja 60 vjeçare Yazemeenah Rossi, po dëshmon se vitet nuk i përcaktojnë format e trupit.

 

Rossi e ka ba nji fotosesion me bikini si shejë senzibilizimi ndaj hiper-seksualizmit femnor.

 

Yazemeenah Rossi tha se ajo gjithmonë ka me ba profesionin e modeles dhe se ka në plan nënshkrimin e kontratave me kompani të njohna të veshjeve.

 

“S’asht në pyetje veç bukuria, ma shumë asht në pyetje energjia” tha ajo mbas këtij fotosesioni.

 

600 601 602