Modelja e Playboy po e then rrjetin me fotot super seksi (kujdes, foto +18)

Ines Helene, 24 vjeçare, ka lindë në Suedi.

Por, ajo asht zhvendosë në Londër për me studiue për Financa.

Megjithatë, format e saj seksi ranë në sy dhe tashma ka ndërrue karrierë.