Modelja ndërpret xhirimet, hedhet në ujë dhe e pshton nji çikë

Nji modele asht vlerësue si heroinë, mbasi u hodh në ujë dhe pshtoi nji vajzë që po mbytej.

Natalie Harrison po pozonte në Londër, kur e bija vuni re nji njeri që po mbytej në Tamiz.

Pa nji pa dy, 36-vjeçarja u hodh në ujë, tue e pshtue 20-vjeçaren.

Nana e dy fëmive ka qenë infermiere në të kaluemen.

4-259 5-257