Modelja nga Azia që po tranon Instagramin, s’mundeni me rezistue pa e pa!

CJ Miles asht fotomodele e njohun nga Filipinet dhe nji prej yjeve të Instagramit, e cila ka mbi nji milion ndjekës.

Bukuroshja aziatike ka diplomue në Menaxhment të sistemeve informative në Filipine. Ajo asht shumë e pamvarun dhe pjesën ma të madhe të kohës pëlqen ta kalojë vet.